Apr 162012

Hát igen. A dev bloggal az a baj, hogyha nincs dev nincs blog sem. Úgyhogy különféle okokból szünetelt a fejlesztés, a munkahelyen is más dolgok kerültek előtérbe, és a game engine-hez se fogok soha animátort találni. Amúgy is többet gitároztam mostanában és inkább azzal voltam elfoglalva.

Nem rég azonban kicsit belenyúltam a munkahelyi pdf generátor eszközömbe, ami ugye a reportlab-et használja, és a pdf író alaprésze elég procedurális. Sikerült egy kis hackeléssel megoldanom, amit szerettem volna, de már túl sok helyen van feltételes elágazás a formázó részben… és bizony így megint oda jutok, hogyha komolyabb dolgot szeretnék csinálni ezzel, akkor a saját formázó jelöléseimhez egy normális tokenizert kéne írnom. Persze lehet, hogy csak elég lenne a reportlab high-level felületét megtanulni – de ez lényegesen kevésbé lenne kocka megoldás. 8)

A game engine-hez is eszembe jutott egy új dolog, de nem tudom mikor fogom megcsinálni, és azt se tudom mennyire működne, de ha meglesz, akkor legalább lesz indokom blogolni még egyet.

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2011 zero or more Suffusion theme by Sayontan Sinha